Hyvällä otteella ja ammattitaidolla

Palvelut

VoiceWell-palvelut

Erityisosaamistani on ääni- ja hengityselimistön sekä purenta- ja leukanivelongelmien hoito.

VoiceWell on hoitomuoto, jonka avulla voidaan auttaa erilaisissa äänentuottoon, hengittämiseen sekä purenta- ja nielemisvaikeuksiin liittyvissä ongelmissa. Erityisesti VoiceWell-hoitoa suositellaan puheammattilaisille sekä laulajille, mutta se sopii kehon perushuolloksi kaikille muillekin henkilöille iästä ja harrastuksista riippumatta.

Lue lisää...

Hierontapalvelut

Hieronta on loistava tapa vähentää lihasjännitystä ja stressiä. Annan useammanlaista hierontaa asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Kotka Loviisa Porvoo Helsinki Tampere .

 

Lue lisää...

Personal Trainer -palvelut

Personal trainer on henkilökohtainen kunto- ja ravintovalmentaja, joka auttaa saamaan enemmän irti treenaamisesta ja saavuttamaan tavoitteesi. Personal trainer suunnittelee ravinto- ja valmennusohjelman juuri sinun tavoitteidesi saavuttamiseksi – olipa se ruokavaliosta huolehtiminen, painon pudottaminen, työssä jaksaminen, kunnon kohottaminen tai muuten vain olet kiinnostunut liikkumisen ilosta ja kehon hyvinvoinnistasi.

Lue lisää...

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus on monikäyttöinen teippausmenetelmä esimerkiksi erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön tai neurologisten ongelmien hoidon tai kuntoutuksen osana.

Lue lisää...

Ravinto & Liikunta & Hyvinvoinnin ABC

Painonhallintaa parempaan elämään...

    24092013 kuva kotisivuille raija      

 Asiakkaani Raija Viklundin oma tarina miten tässä näin on käynyt... että housut ovat "jääneet" suureksi, terveys on kohentunut ja elämänlaatu parantunut roimasti reilussa puolessa vuodessa.

                                                                                  

 

Lue lisää...

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Voit tilata haluamiasi tuotteita, palveluja ja lahjakortteja alla olevalla lomakkeella.