Hyvällä otteella ja ammattitaidolla

Hyvinvoinnin ABC Oy

Kotka

Hyvinvoinnin ABC Oy on ihmisten kehon ja kodin hyvinvointipalveluihin erikoistunut yritys. Palvelut liittyvät kodin kokonaisvaltaiseen remontointiin, lattiat, seinät, keittiö, kylpyhuone tai pikku remonttiin / muutoksiin.

Sähkötyöt, vesieristystyöt, laatoitukset, ilmalämpöpumppu asennus, huolto, myynti.

Samoin siellä asuvien ihmisten kehon hyvään oloon, työssä jaksamiseen sekä kunnon ja terveyden ylläpitämiseen.

Kodin remontointi lisää asumismukavuutta, nostaa asunnon arvoa sekä usein parantaa kodin viihtyvyyttä. Remontointia kannattaa ajatella sijoituksena, koska remonttiin kulutetut rahat saadaan takaisin asunnon jälleenmyyntiarvon nousuna. Uudet kodinkoneet paitsi lisäävät asumismukavuutta, ne myös säästävät sähköä.

Kaikkein parasta on, että remontoimalla kotinsa oman tyylin mukaisesti, tulee kodista omistajansa näköinen. Kotona viihtyy paremmin ja elämä tuntuu mukavammalta.

Kehon kipu- ja jännitystilojen lievittäminen perinteisin menetelmin tehdään erilaisilla hierontahoidon menetelmillä. Hieronta , Voice Well - hoito ja hoitomenetelmäni ovat tutkittuja ja käytännön kautta hyviksi havaittuja. Koulutuksissa kertyneet tiedot ja vuosien kokemusten taidot tekevät hoidoista turvallisia ja miellyttäviä.

Fyysisen kunnon palveluilla pidetään yllä muun muassa kestävyyskuntoa, lihasvoimaa ja liikehallintaa, tai parannetaan niitä henkilön nykyisestä tasosta. Hyvä kehon fyysistä kunto parantaa samalla myös mielen psyykkistä kuntoa. Henkilökohtainen valmennus - Personal Trainer - Painonhallinta

Terveellinen ja monipuolinen ravinto, fyysinen harjoittelu tai hyötyliikunta, palautuminen sekä riittävä uni, takaavat hyvän kunnon hankkimisen ja sen ylläpitämisen. 

Liikunta kannattaa aina. Liike on lääkettä...

Tule käymään, tule tutustumaan, tule kokeilemaan!

HIERONTA

PT-Palvelut

Painonhallinta

Kodin remontointipalvelut

Voit olla yhteydessä myös  Ota yhteyttä valikon kautta.

 Juha Korhonen

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Voit tilata haluamiasi tuotteita, palveluja ja lahjakortteja alla olevalla lomakkeella.