Hyvällä otteella ja ammattitaidolla

Personal Trainer -palvelut

Personal trainer on henkilökohtainen kunto- ja ravintovalmentaja, joka auttaa saamaan enemmän irti treenaamisesta ja saavuttamaan tavoitteesi. Personal trainer suunnittelee ravinto- ja valmennusohjelman juuri sinun tavoitteidesi saavuttamiseksi – olipa se ruokavaliosta huolehtiminen, painon pudottaminen, työssä jaksaminen, kunnon kohottaminen tai muuten vain olet kiinnostunut liikkumisen ilosta ja kehon hyvinvoinnistasi.

828376 61733234

Personal trainer auttaa sinua harjoittelemaan oikealla tavalla ja seuraamaan edistymistäsi. Palvelu voi sisältää esimerkiksi kuntoprofiili-kartoituksen ja -kuntotestit, kehon koostumusmittaukset, henkilökohtaisen harjoitusohjelman haluamastasi liikuntalajista tai liikuntamuodosta, säännölliset valmennustapaamiset, ravitsemusvalmennuksen sekä tarvittavan seurannan edistymisen varmistamiseksi. Voit itse valita haluamasi PT- paketin omien tavoitteiden mukaan. Se voi olla vaikka vain kehon koostumusmittaukset ja seuranta, tai yhden – kolmen kuukauden kestävä kuntoremontti. Tai se voi olla myös vuoden kestävä tavoitteellinen projekti pysyvään hyvinvointiin tai tulevaan maratonjuoksuun.

Liikuntalajeja voivat olla esimerkiksi: Kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, kuntosali-, koti-, kahvakuulaharjoittelu, uinti, avantouinti, kuntonyrkkeily, Cross Training, Uinnissa annan myös erikoisohjausta esim. uintitekniikkakoulutusta ja uintiopetusta.

Personal Trainer pakettiin voidaan tarvittaessa lisätä klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesioteippausta yms. palveluja mitä Hyvinvoinnin ABC tuottaa. Samoin sinulla on mahdollisuus ostaa Hyvinvoinnin ABC:n myyntituotteita, esim. liikuntavälineitä, vitamiineja ja painonhallintatuotteita.

Personal Trainer -palveluja voit tilata yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Myös yritysten tai yhteisöjen ryhmäliikuntamuodot soveltuvat PT-palveluun.

Teen myös yrityksille suunniteltuja luento-, liikunta- ja työssä jaksamiseen liittyviä paketteja. Tavoitteena on vähentään niska-hartia-selkävaivoja, vähentää näistä johtuvia työstä poissaoloja ja antaa tietoa terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Voit tilata haluamiasi tuotteita, palveluja ja lahjakortteja alla olevalla lomakkeella.