Hyvällä otteella ja ammattitaidolla

Toimitusehdot

 1. Tuotteiden toimitusaika on 1-6 työpäivää. Tilauksia käsitellään vain arkisin.
 2. Toimitustapa on postipaketti asiakkaan valinnan mukaan. Nouto toimipisteistä Kotka, Tampere on myös mahdollista, jolloin säästät postikulut.
 3. Mikäli tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme muuttuneen toimitusajan asiakkaallemme.
 4. Tuotteillamme on tuotekohtainen takuu, joka koskee valmistus- ja raaka-ainevirheitä. Takuu ei koske ohjeiden vastaista käyttöä.

Toimituskulut

 • Pääsääntöisesti toimitamme tilaukset postitse. Toimituskulut ovat tällöin 3-20 €, riippuen tuotteiden painosta. Esim. kahvakuulista veloitetaan todelliset rahtikustannukset painojen mukaan.
 • Postipaketin kotiinkuljetuksesta veloitetaan 2,50 € lisämaksu.
 • Postiennakkotilausten toimituskuluihin lisätään 4,50 €.
 • Noudettaviin tilauksiin ei tule toimituskuluja.

Yleiset verkkokauppasääntömme:

 1. Myyjällä näissä toimitusehdoissa tarkoitetaan Hyvinvoinnin ABC:tä.
 2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron kulloinkin laissa määrätyn verokannan mukaisesti.
 3. Tilaajana ja maksajana voi toimia vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alle 18-vuotiaan henkilön tilaukset huoltajan nimellä ja suostumuksella (kts. Kuluttajasuojalain määräykset).
 4. Tilauksen lähettäminen on aina sitovaa. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet lähetys- ym. kuluineen on maksettu.
 5. Tuotteet maksetaan ensin myyjälle sopimuksen/laskun mukaisesti, minkä jälkeen tilaus lähtee toimitukseen, kun suoritus on saapunut pankkitilillemme. Tai kun maksusuorituksesta toimitetaan pankin maksudokumentti myyjälle esim. sähköpostilla => tilaus lähtee toimitukseen.
 6. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet hintojen muutokseen ilman eri ilmoitusta pidätetään.
 7. Jos ostaja ei ole tyytyväinen tilaukseen, niin hänellä on kuluttajasuojalain 6-luvun 15§ mukaan 14 vrk palautusaika ostopäivästä lukien saman luvun 16§ mainituin rajoituksin. Palautettavan tuotteen on kuitenkin lain mukaan oltava käyttämätön ja määrältään vähentymätön. Palautukseen on liitettävä mukaan kaikki sen mukana lähetetyt käyttö- ja muut ohjeet, mahdolliset varusteet ja lisäosat. Suositeltavinta on lähettää palautus takaisin alkuperäispakkauksessaan. Palautuskustannuksista vastaa myyjä, aiheettomista palautuskuluista maksaa ostaja. Hyvinvoinnin ABC:llä on Asiakaspalautussopimus Postin kanssa. Palautukset tehdään samalla toimitustavalla, jolla varsinainen toimituskin on tehty. Ota yhteyttä ennen palauttamista, mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi. Mikäli käytät kuluttajasuojalakiin perustuvaa palautusoikeuttasi, niin palautamme sinulle maksamasi rahat mahdollisimman pian takaisin. Rahapalautukset tapahtuvat tilisiirtona sille tilille jolta maksu on alun perin maksettu. Meille postiennakkovaatimuksena lähetettyjä palautuksia emme lunasta! Ota yhteyttä , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 355 2332 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 8. Myyjä pidättää oikeuden katkaista asiakassuhde yksipuoleisten väärinkäytösten tai jatkuvien palautusten vuoksi ilman eri perustelua tai ilmoitusta. Myyjä pidättää oikeuden laskuttaa asiakkaalta ylimääräisen työn kulut toistuvista peruutuksista (Kuluttajasuojalaki 5-luku 28§: vahingonkorvaus myyjälle).

Liikeyritys- ja yhteisökaupassa (ly-tunnuksen omaavat) toimitusehdot ovat erilaiset, koska niihin ei sovelleta kuluttajasuojalain määräyksiä.

Mahdolliset tuotteiden laatuun ja toimitukseen liittyvät huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kuljetusvaurioista reklamaatio toimitetaan tavaran kuljettajalle.

Toivomme asiakkailtamme palautetta ja otamme mielellämme vastaan tuotteisiin liittyviä toiveita ja ehdotuksia.

Tilata voit sähköpostitse Ota yhteyttä laatikosta tai osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita viestissä omat yhteystietosi ja mitä haluat tilata. Saat vastauksena hinnoittelun tuotteista postitus / lähetyskuluineen ja maksuohjeet maksettaessa verkkopankistasi toimittajan tilille tai postiennakolla.

Tulevaisuudessa maksaminen helpottuu suoraan verkkokaupan kautta.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Voit tilata haluamiasi tuotteita, palveluja ja lahjakortteja alla olevalla lomakkeella.